Stoelmassage

 

Stoelmassage is een goede manier om even te ontstressen. Het is een korte, maar effectieve drukpuntmassage die wordt toegepast op de benen, armen, handen, hoofd, nek, rug en schouders en gaat door de kleding heen. Dus uitstekend geschikt voor druk bezette mensen die toch aan hun gezondheid willen werken.

Door deze massage kunnen eventuele blokkades worden opgeheven en kan de energie weer gaan stromen. Het werkt preventief bij werkgerelateerde klachten en zorgt ervoor dat bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen.

Stoelmassage kan op elke locatie waar plaats is voor een extra stoel worden uitgevoerd. Het is heel geschikt voor bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Maar het is ook heel leuk om op een feestje of receptie je gasten te laten verrassen met een stoelmassage. De bezoeker of gast kan zich even helemaal ontspannen en daarna weer vol energie aan de activiteiten deelnemen.

 

Voor werkgevers in het mogelijk stoelmassages aan te beiden als een tertiaire arbeidsvoorwaarde. De overheid vindt massages op de werkplek erg nuttig en heeft daarom de kosten aftrekbaar gemaakt.

Klik hier voor meer informatie.

 

Voor stoelmassages op evenementen, feestjes of op de werkvloer kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.