NIEUWS

 

Vergoeding zorgverzekering

Elk jaar worden de eisen van de zorgverzekeraars hoger en strenger. Dit jaar word ik niet meer vergoed door CZ zorggroep, waaronder ook de Ohra verzekering. Vanwege de hogere eisen ben ik vanaf 1 januari 2020 geen lid meer van een beroepsvereniging wat betekent dat u uw kosten niet meer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Privacy wet

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum duidelijk moet zijn dat u, als klant, weet waarvoor uw gegevens worden gebruikt en dat u recht heeft op inzage in de gegevens. Daarvoor heb ik een privacy document gemaakt waarin duidelijk staat welke gegevens ik gebruik en waarvoor.  U kunt hier het document inzien.

 

Opening vernieuwe MOC! Gebouw

Op 12 juni 2014 is het vernieuwde MOC! Gebouw aan de Lindenlaan in Amstelveen geopend door de directeur van Eigen Haard en wethouder Jeroen Brandes. De opening was voor huurders, vrijwilligers en genodigden.  Na de zomervakantie wordt een open dag georganiseerd voor de buurtbewoners.

Lees meer >>

 

Lifestylexperience

Het RTL programma Lifestylexperience heeft op 29 december 2013 een item uitgezonden over de beroepsvereniging VBAG. Amprana is lid van deze beroepsvereniging en het interview is opgenomen in hier opgenomen.  Ook de behandeltechnieken die in de korte film te zien zijn worden uitgevoerd door Anneke Meijerink van Amprana. 

Klik hier voor de link naar de video >> 

 

Open Dag

Op 9 november was de open dag van De Verdieping Amstelveen in het MOC Gebouw.  Van 11 tot 16 uur stonden de deuren open om de bezoekers kennis te laten maken met de verschillende bedrijven die daar gevestigd zijn en gespecialiseerd zijn in beweging, gezondheid, ontspanning, etc. De open dag wordt opgeluisterd door burgemeester Van Zaanen die een werkbezoek brengt en met alle ondernemers een praatje maakt.

Lees meer >>

 

Taiji - gezond bewegen voor iedereen

Taiji is een vorm van bewegen die vele voordelen biedt voor de gezondheid. De beweeglijkheid wordt groter, het evenwicht wordt beter en de stress neemt af. Er zijn veel Taiji vormen. Ze verschillen allemaal wat betreft lichamelijke inspanning, training methode en hoe de bewegingen eruit zien.

Medische specialisten hebben een aangepast programma ontwikkeld voor mensen met reumatische aandoening, zoals artrose, artritis, fibromyalgie of osteoporose. Door wetenschappelijke studies hebben zij ontdekt wat de beste vormen zijn bij deze aandoeningen. Daarbij is het belangrijk dat elke vorm gemakkelijk, veilig en effectief is.

Kijk in uw buurt of er Taiji les wordt aangeboden. Met name de speciale vorm die gegeven wordt door een Taiji for Health instructeur is aan te bevelen.

 

Voorkom botontkalking, laat uw botdichtheid meten

Botontkalking is een aandoening die zich pas laat zien wanneer osteoporose een feit is. Om dit te voorkomen is een vroegtijdige botdichtheidmeting van essentieel belang; men kan dan maatregelen nemen om de botdichtheid in een optimale conditie te houden en het fractuur risico te verminderen. Lees meer >>

 

Rode Kruis project

In juli was het weer zover. Voor het derde jaar op rij mogen wij de wellness-dag verzorgen tijdens de éénouder-vakantieweken van het Rode Kruis Den Haag. Lees meer >>

 

Samenloop voor Hoop

Eind mei vond de Samenloop voor Hoop plaats, een 24-uurs wandelestafette die op initiatief van de Kankerbestrijding wordt gehouden en waar veel teams aan hebben meegedaan. Teamleden die niet meeliepen en het publiek konden genieten van alle activiteiten die georganiseerd werden rondom dit evenement, waaronder een klankmassage. Lees meer >>