Introductie

 

Druk, druk, druk, we horen het dagelijks. Het is daarom verstandig even de tijd te nemen om nieuwe energie op te doen. "Bijtanken" is hard nodig om je – ondanks het hoge tempo dat de huidige maatschappij kenmerkt – lekker te blijven voelen.

 

Door drukte ontstaan er spanningen in het lichaam, we noemen dit blokkades. Het is belangrijk deze blokkades op te heffen of beter nog, te voorkomen. Ze zijn er vaak de oorzaak van dat bepaalde lichaamsfuncties minder goed gaan werken.

Beschouw het als een waarschuwing als er dingen zijn die minder vlot gaan dan je van je lichaam en geest gewend bent. "Luisteren" naar je lichaam is belangrijk en kan voorkomen dat je gezondheid wordt aangetast.

 

Om een goede balans en welzijn te bereiken werkt Amprana vanuit het principe dat het lichaam weliswaar uit delen bestaat maar dat deze door de onderlinge interactie tussen de betreffende lichaamsdelen niet separaat van elkaar kunnen worden behandeld.

 

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in klachtenverlichtende behandelingen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende technieken.