gastenboek                Wilt u een stukje schrijven in het gastenboek klik dan hier

 

Vandaag, 21 mei, weer bij Anneke geweest voor een behandeling.  Voor mij voelt dat altijd als een 'onderhoudsbeurt' voor lichaam en geest. Wat ik zo prettig vind bij Anneke, is dat ze veel ervaring heeft en veel dingen kan combineren zoals Bowen, voetreflexologie en klankschalen. Ze voelt altijd heel goed aan wat ik nodig heb en stemt daar de behandeling op af.
Ik ga altijd graag naar haar toe en kom er prettig en energiek vandaan. Nog een lange tijd erna heb ik er lichamelijk en geestelijk profijt van.
Ik kijk weer uit naar mijn volgende 'onderhoudsbeurt'.
Anita

 

[[[

 

Om zo'n getalenteerde vrouw te mogen bezoeken is een voorrecht.  Wat zij met de technieken die ze beheerst in en met mijn lijf bewerkstelligd is fenomenaal. Na de behandeling slaap ik goed, is mijn hoofd stressvrij en de volgende dag zijn ook mijn spieren nog heerlijk ontspannen. Mooi voorbeeld: een paar Bowen streken en de pijn in ellebogen is verdwenen (artrose). Dankjewel!

Irma

[[[

“Stoelmassage is een goede manier om even te ontstressen”, is op de site van Anneke te lezen, en dat kunnen wij beamen!

Anneke komt nu ruim een jaar iedere 2 weken bij ABC uitzendbureau en verzorgt voor alle medewerk(st)er een kwartier durende stoelmassage. Het is allereerst een moment van ontspanning, de eerste minuten zit je wellicht nog met je hoofd bij je werk, maar aan het einde van de stoelmassage heb je dat kunnen loslaten en ben je ontspannen.

Daarnaast is de stoelmassage ook heel goed voor kantoormensen zoals wij! We zitten vaak uren achtereen aan hetzelfde bureau met maar weinig beweging. Tijdens de stoelmassage worden de spieren op een prettige, lichte manier gemasseerd en dit voorkomt nekklachten en / of RSI klachten.

Ik zou iedereen een tweewekelijkse stoelmassage dan ook van harte aanbevelen!

ABC uitzendbureau

Wilma Bos

[[[

Ik heb al jarenlang last van rusteloze benen, artrose en zenuwpijnen. Mijn voeten waren erg stijf, maar dankzij de voetreflexmassage bij Anneke slaap ik beter, heb minder last van mijn benen en zijn mijn voeten en stuk soepeler geworden.

De behandelingen zijn erg fijn, Anneke is een integer persoon en ik kom er altijd heerlijk ontspannen vandaan.

Ellen

[[[

Ik heb in mijn leven zo het een en ander meegemaakt en met behulp van diverse therapieën het leven weer op de rails gekregen.

Inmiddels kom ik ook al weer geruime tijd voor een massage bij Anneke en dit helpt ook om alle moeilijkheden ontspannen tegemoet te treden. Het is altijd weer heerlijk.

Chris

[[[

Ik had al heel lang last van hoofdpijn. Elke dag weer en de paracetamol was niet aan te slepen.

Geen enkele arts kon nog iets voor mij doen. Toen las ik iets over de Bowen techniek en ben zo bij Anneke in de praktijk gekomen.

Meteen na de eerste behandeling was ik de hele middag hoofdpijnvrij. Dat was ongekend.

De dag erna kwam het wel weer terug, maar minder heftig. Na vele Bowen behandelingen is de hoofdpijn niet helemaal verdwenen, maar er zijn dagen dat ik geen hoofdpijn heb of alleen maar een beetje op de achtergrond. Mijn leven is veranderd, want ik kan weer naar de bioscoop en ga winkelen met vriendinnen. Iets dat ik jarenlang niet heb gedaan omdat altijd die hoofdpijn in de weg zat.

Annie

[[[

Ik heb Anneke ongeveer een jaar geleden ontmoet toen ik erg veel pijn in mijn nek en schouders had. Haar massages helpen mij te ontspannen waardoor mijn lichaam de gelegenheid krijgt om beter te worden.

Anneke heeft mij heel erg geholpen in het vinden van oplossingen om mij beter te voelen. Ik bezoek haar nog elke 2 weken en geniet van haar massages/therapie.

Nanouc